Dwayne Johson kertjében kígyót evett egy madár, így nem tudott edzeni - ifaktor
Sólyom kígyót eszik Dwayne Johnson házánál

Videón, ahogy a színész beszorult a házába, mert egy éhes sólyom útját állta.


Dwayne Johnson a vasárnapi edzéséhez készülődött, amikor észrevette a szokatlan jelenséget. Azonnal Instagram-videót készített róla, hogy mindenki tudja, csak rendkívüli kifogás lehet az edzés elhalasztására. Az pedig, hogy egy sólyom éppen egy kígyót eszik a konyhakertjének peremén, valami ilyesmi lehet.

Úgy gondolta a madár, hogy ez bizony a legtökéletesebb hely lesz ahhoz, hogy elfogyassza prédáját. Viszont ez pontosan a mértani közepe volt az útnak, ami Dwayne Johnshon autójához vezetett.

A videó leírásában Johnson leírja, hogy megpróbálta kinyitni az ajtót, hogy hátha ki tud slisszanni, de a madár ráförmedt, így megváltozott a terv.

Valamint hozzátette, hogy szurkoljon neki mindenki, mert csúnya vége is lehet az egésznek.

A sztori kimeneteléről egyelőre nincs hír, azonban Dwayne úgy tűnik jól van, hiszen posztolt egy képet hajnali háromnegyed 4-kor, hogy irány dolgozni. Szóval elméletileg megúszta mindenki a kellemetlen találkozót.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!