Dzsudzsák Balázs elnézést kért botrányos viselkedéséért - ifaktor
Dzsudzsák Balázsnak ismét gépjárműve kapcsán kellett bocsánatot kérnie, hiszen a frissen megújult MOL bubi töltőállomások egyikére parkolta le Bentley-ét.


A dolgot a Telex szúrta ki, akiknek Dzsudzsák ügynökén keresztül jelezte is sajnálatát, és bocsánatkérését fejezte ki.

A budapesti parkolás az ingyenes parkolás időszakában kifejezetten káoszba torkollt, így vélhetően Dzsudzsák is úgy gondolta: egy szabálytalanul parkoló autó már mit számít.

A futballista még 2013-ban sportautójával volt részes egy balesetnek, míg néhány éve a Lánchídon okozott némi fennakadást, amikor autójából kifogyott az üzemanyag. A forgalom emiatt megállt, s csak úgy sikerült elhárítani a problémát, hogy a többi autós segített Dzsudzsákon: kannával hoztak üzemanyagot a magyar válogatott játékosnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!