Jótékonykodással fejezte be az évet Kabát Péter és Dzsudzsák Balázs - ifaktor
Jótékonykodással fejezte be az évet Kabát Péter és Dzsudzsák Balázs
Egymillió forinttal támogatták a Pesterzsébeti Gyermekvédelmi Otthont, azzal, hogy licitre bocsájtott értékes futballmezeket vásároltak tőlük.

Egy dedikált Neymar és N'Golo Kanté mez került, így Dzsudzsák és Kabát tulajdonába, aminek egyből meg is találták a helyét. Jó barátjuknak, (aki egyben a menedzserük is) Vörösbaranyi Józsefnek ajándékozták karácsonyra.

Kabát Péter így számolt be Instagramon a történtekről:

„Drága Vörösbaranyi Józsi, menedzserünk, barátunk, lassan 25 éve!!!🙏❤️ Ezeket a mezeket Neked szántuk Balázzsal Karácsonyra!!!🎄❤️ Eddig a Pesterzsébeti Gyermekvédelmi Otthonba voltak, de licitre bocsájtották, hogy fel tudják újjítani az épületüket a befolyt pénzből. Egy millió forintból már szépen ki tudják festeni a konyhát és a fürdőszobát, és Téged is meg tudunk lepni, mert a mezek már nálunk vannak!!!🙏🥰 Köszönjük, hogy egy életen át mellettünk vagy!☺️💖💖💖 Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Pesterzsébeti Gyermekvédelmi Otthon, és Józsi!!!🙏❤️"

Azóta még egy kép felkerült az újpesti futball-legenda közösségi oldalára, melyen menedzserének átadja az értékes ajándékot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!