Dzsudzsák Balázs kiborult a csapatára a Békéscsaba elleni gólgazdag döntetlen után - ifaktor
Dzsudzsák Balázs kiborult a csapatára a Békéscsaba elleni gólgazdag döntetlen után
Éles kritikával illette csapatát mérkőzés utáni nyilatkozatában a másodosztályban a feljutásért küzdő Debrecen csapatkapitánya Dzsudzsák Balázs.

Hétközi fordulót rendeztek az NB2-ben ahol a bajnoki címért, és az első osztályba való visszakerülésért küzdő Debrecen Békéscsabára látogatott. A Loki már két góllal is vezetett a tabella hátsó felében szerénykedő Békéscsaba ellen, de innen sem tudták megnyerni az igen fontos találkozót. A meccsből végül egy adok-kapok lett, és egy gólzáporos döntetlen, ugyanis 4-4-nél ért véget a mérkőzés, aminek utolsó találatát éppen Dzsudzsi lőtte.

A korábbi válogatott csapatkapitánytól már megszokhattuk, hogy a mérkőzés utáni nyilatkozataiban nagyon őszintén fogalmaz, és nem fél kritikával illetni akár saját csapatát, de önmagát sem. Ez ezúttal is így történt. Dzsudzsák a csapata védekezésére akadt ki, ami szerinte meccsek óta borzasztó.

"Folyamatosan csináljuk a hülyeségeket, a megmagyarázhatatlan dolgokat. Folyamatosan hozzuk vissza az ellenfelet a meccsbe. Érthetetlen számomra ez az egész, ami itt történik. Hiába beszéljük meg, hogy mit kell csinálni, ha egy labdát nem tudunk hazafejelni. Nem tudok mit mondani, nem akarok erősebben fogalmazni"

– mondta a M4 Sport kamerája előtt Dzsudzsák.

A Hajdúságiak azért még így sincsenek olyan rossz helyzetben, ugyanis mindössze egy pont a hátrányuk az éllovas Vasas mögött, és ha a maradék három fordulóban sikerülne összeszedniük magukat hátul akkor még simán összejöhet akár a bajnoki cím is. Viszont ha nem oldódnak meg a problémák, akkor még bajba is kerülhetnek, ugyanis a Gyirmót csak két ponttal van mögöttük, így ha folytatódik a rossz széria, akkor még a feljutásról is lemaradhat a Loki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldal


Ne hagyd ki!