EB 2020: Ez a pillanat hatotta meg Istenes Lászlót - ifaktor
Istenes László piros ingben áll a Puskás Aréna lelátóján

Olyannyira, hogy a fotó, amit megosztott a népszerű műsorvezető, Istenes Laci Instagram-oldalán, számára az év sportfotója lett.


Ez érthető is teljesen, hiszen rengeteg szurkoló érzett hasonlóan, mikor a 22 éves Schäfer András berúgta a magyar válogatott második gólját a német válogatott ellen.

Ez a pillanat egy meghatározó és nagyon megható pillanat volt, amivel nagy valószínűséggel András beleírta magát a magyar futball történelmébe.

„Csodaszép kép. Hosszú percekig néztem és azon kaptam magam, hogy párás lett a tekintetem. Nálam ez az év sportfotója. Minden rajta van. Mindent elmond erről a fantasztikus sportágról, ami az elmúlt napokban ismét összehozott bennünket. Mindannyian magyarok voltunk!🇭🇺❤🇭🇺
Jó lenne így maradni!
Látjuk az embert, a fájdalmat, a szeretetet, a büszkesèget, az összetartozást, a hitet, az alázatot, a munkát, az örömöt és a JÖVŐT. Mert van!
.
KÖSZÖNJÜK FIÚK! Köszönjük Mester, és köszönjük Mindenkinek, aki az elmúlt években ezért dolgozott. Megérte!
Köszönjük az élményt, az érzést, a hangulatot, a pillanatot és azt, hogy ismét jó érzés magyarnak lenni"

- olvashatjuk László megható bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!