Ebben a szettben még a pápának is megakad a szeme Kim Kardashianon - ifaktor
Kim Kardashian és Kate Moss a Vatikánban

Sokak szerint Kim kicsit túlzásba vitte a dolgot.


Miután Kim Kardashian és Kate Moss a Vatikánban jártak, szinte mindenkinek megakadt a szeme Kim Kardashian ruháján.

Sokak szerint ezzel nem igazán tartotta be a vatikán kemény öltözködési protokollját, miszerint a látogatók nem viselhetnek olyan ruhákat, amik nem takarják el az egész kart, illetve térd fölé ér.

A 40 éves reality-sztár szerint azonban ő minden előírásnak megfelelően öltözködött.

Mondjátok meg Ti!

Július elsején tett ki egy posztot Instagramra Kardashian, amin szemmel látható, hogy rendkívüli szerelésben jelent meg a Szent Péter Bazilikában és a Sixtus-kápolnában is. A bejegyzés végéhez hozzáfűzte, hogy senki ne aggódjon, mert mindenben megfelelt az öltözködési szabályozásnak.

A kommentelők lényegében azonnal elárasztották Kardashian képe alatti szekciót és csak úgy röpködtek a helyeslő és ellenző kommentek.

Valaki azt állította, hogy rendkívül jól tette Kim, hogy ilyen ruhát választott, mert ez megy az egyéniségéhez, továbbá senkinek nem tartozik magyarázattal, hogy megfelelt-e a dress codenak, avagy sem.

Másik kommentelő azt írta, hogy szerinte ez a ruha botrányos választás, mert a Vatikán egy olyan hely, ahol imádkoznak emberek és komoly vallási töltetű, így nem ezzel kellene felhívni magára a figyelmet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!