Ebből van elege Radics Giginek - ifaktor
Radics Gigi arany-fekete ruhában áll

A népszerű énekesnő, Radics Gigi legújabb Instagram-posztjában elárulta követőinek, hogy mi dühíti fel a leginkább a hétköznapokban. Természetesen ez a probléma nem csak őt érinti, hanem szerintünk még számos másik édesanyát is.


Gigi nem bírja elviselni, ha egy teljes napig tartó takarítás és rendrakás után kedvese nem a megfelelő helyére teszi el a kabátját vagy éppen a cipőjét. Ez maximálisan érthető, hiszen tudjuk mennyi belefektetett energiával jár egy otthon tisztán tartása és azt hajlamosak vagyunk egy perc alatt tönkre tenni.

Az énekesnő, mióta családanya lett, már átlátja, hogy édesanyja is mennyit tett érte és családjukért, így hálát adott neki is posztjában és arra kérte követőit, hogy ők is tegyenek így szüleikkel.

„Amikor már eleged van a takarításból. 🙄 Csajok gondolom nektek is van ilyen... Egy egész napos rendrakás után, mikor hazajön a párotok és nem a helyére teszi le a kabátját vagy a cipőjét, akkor ti is szóvá teszitek? Mondjátok, hogy nem csak én vagyok ilyen mániás... 😂 Mindennek elképzelem a fix helyét és annak úgy is kell lennie!!!! 🙈 Most, hogy már családanya vagyok és én felelek ezekért a dolgokért a saját háztartásomban, már értem anyu miért volt mérges rám, ha nem volt rend a szobámban. 😬 (Előfordult nyilván), de akkor még megcsinálta helyettem is. Manapság fordult a világ velem, már én mérgelődök újabban, ha esetleg nincs rend a lakásunkban. 😃 Eddig is imádtam és tiszteltem édesanyámat, de amióta én is anyuka vagyok még sokkal jobban tisztelem és köszönöm neki azt a rengeteg gondoskodást és szeretetet, amit kaptam tőle. Ugyan nincs anyák napja még, hogy ilyeneket írjak, de azt gondolom nem csak akkor mondhatunk köszönetet és hálát a családunkért és a szeretteinkért amikor kijelölt napja van. ❤️🙏🏽❤️ Írd meg kommentben édesanyád nevét, ha te is hálás vagy neki mindenért, amit érted tesz. Nem reklám, nem játék, csak szimplán a szeretet kimutatása jeléül"

– olvashatjuk Gigi bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!