Ed Sheeran születésnapja alkalmából megmutatta, hogy nézett ki háromévesen - ifaktor
Február 17-én betöltötte a harmincadik életévét Ed Sheeran, természetesen Instagramon meg is emlékezett egy poszttal az eseményről. Ráadásul nem is akármilyennel.


A világsztár egy hároméves korában készült képet mutatott meg követőinek, melyen egy nagyon rémisztő kalóznak van beöltözve. A bejegyzést az alábbi szöveggel tette közzé:

„30 lettem ma. Köszönöm szépen a sok csodás üzenetet, nagyon szeretve érzem magam. Jelenleg ugyanúgy vagyok öltözve, mint a harmadik születésnapomon, ahol épp arra készültem, hogy lenyomom Colint a kalóz hernyót, szegény srác."

Ed Sheeranről nem túlzás kijelenteni, hogy harmincéves korára felért a csúcsra, jelenleg három Grammy-díjjal rendelkezik. Karrierje 2011-ben indult be, amikor Elton John és Jamie Foxx is felfigyelt az egyik lemezére. Egy évvel később már az Egyesült Államokban is kezdett ismertté válni, Taylor Swift-el és a One Direction-nel dolgozott együtt. Legnagyobb slágerét 2017-ben írta meg Shape of You címmel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!