Édesapjára emlékezett Rubint Réka - ifaktor

A fitnesz sztár, Rubint Réka pontosan két éve veszítette el szeretett édesapját, akire Instagram-oldalán emlékezett meg pár fotóval és egy megható bejegyzéssel.


Réka fotósorozatában megható pillanatokat osztott meg velünk, amiken édesapjával láthatjuk élete fontos eseményein. Posztjára rengetegen írtak Rékának támogató üzeneteket, köztük Epres Panni is, aki ezt kommentelte:

"Itt van!"

- olvashatjuk Panni hozzászólásában.

A posztot ide kattintva láthatod.

„Azt hittem, hogy az idő majd segít az elengedésében ... azt hittem, hogy majd idővel könnyebb lesz ... de nem így történik 😔 ... nem telik el nap, hogy ne gondolnék az Édesapámra❤️
Igazi Apa -lánya szerelem és egy örökkön-örökké tartó szövetség volt a miénk, amely 2 évvel ezelőtt ezen a napon bár fizikailag véget ért, de tudom és érzem, hogy Édesapám mindig is itt van/lesz velem ... óv és vigyáz rám"

– olvashatjuk Réka megható sorait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!