Édesapjukra emlékeztek a Kardashian lányok - ifaktor
Édesapjukra emlékeztek a Kardashian lányok
low-angle photo of lightened candles
Photo by Mike Labrum on Unsplash

Édesapjukra emlékeztek a Kardashian lányok

A külföldi világsztár testvérek, Khloe Kardashian és Kim Kardashian megható bejegyzéseikkel emlékeztek elhunyt édesapjuk születésnapjára Instagram-oldalukon.


A Kardashian lányok édesapjának tegnap lett volna a születésnapja, így Khloe megosztott róla egy videót, melyben apukájuk felsorolja gyermekei nevét.

A videó roppant megható és Khloe üzenete is, melyet apukájának szánt.

„Boldog születésnapot apa! Minden EGYES napon hiányzol! MINDENKINEK hiányzol innen! Tudom, hogy jobb helyen jársz, de soha nem lesz könnyebb. Szeretlek! Szeretlek! Szeretlek"

– olvashatjuk Khloe bejegyzésében.

Kim egy fotót osztott meg, amelyen családjuk és édesapja is szerepel. Kim bejegyzése szintén extrán meghatóra sikeredett.

„Boldog születésnapot apa! Minden egyes nap ünnepellek, de ma még inkább. Annyi mindent mondanék! Felhívtam a telefonszámodat, és azon gondolkodtam, vajon valaki felveszi-e ennyi év után. Igazából el se hiszem, hogy emlékeztem rá. Kérlek gyere el és látogass meg álmomban! Tudnál küldeni egy jelet olyan szimbólumok / madarak formájában, amelyekről mindig is beszéltünk?!?! Egyszerűen nagyon hiányzol"

– írta bejegyzésében Kim.

A harmadik Kardashian lány, Kourtney sem maradt ki a megemlékezésből. Ő egy közös fotójukkal idézte fel édesapja emlékét.

„Boldog születésnapot a világ legjobb apjának. Nem is álmodhattam volna jobbat"

– írta megható soraiban Kourtney.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!