Édesapjukra emlékeztek a Kardashian lányok - ifaktor
low-angle photo of lightened candles
Photo by Mike Labrum on Unsplash

Édesapjukra emlékeztek a Kardashian lányok

A külföldi világsztár testvérek, Khloe Kardashian és Kim Kardashian megható bejegyzéseikkel emlékeztek elhunyt édesapjuk születésnapjára Instagram-oldalukon.


A Kardashian lányok édesapjának tegnap lett volna a születésnapja, így Khloe megosztott róla egy videót, melyben apukájuk felsorolja gyermekei nevét.

A videó roppant megható és Khloe üzenete is, melyet apukájának szánt.

„Boldog születésnapot apa! Minden EGYES napon hiányzol! MINDENKINEK hiányzol innen! Tudom, hogy jobb helyen jársz, de soha nem lesz könnyebb. Szeretlek! Szeretlek! Szeretlek"

– olvashatjuk Khloe bejegyzésében.

Kim egy fotót osztott meg, amelyen családjuk és édesapja is szerepel. Kim bejegyzése szintén extrán meghatóra sikeredett.

„Boldog születésnapot apa! Minden egyes nap ünnepellek, de ma még inkább. Annyi mindent mondanék! Felhívtam a telefonszámodat, és azon gondolkodtam, vajon valaki felveszi-e ennyi év után. Igazából el se hiszem, hogy emlékeztem rá. Kérlek gyere el és látogass meg álmomban! Tudnál küldeni egy jelet olyan szimbólumok / madarak formájában, amelyekről mindig is beszéltünk?!?! Egyszerűen nagyon hiányzol"

– írta bejegyzésében Kim.

A harmadik Kardashian lány, Kourtney sem maradt ki a megemlékezésből. Ő egy közös fotójukkal idézte fel édesapja emlékét.

„Boldog születésnapot a világ legjobb apjának. Nem is álmodhattam volna jobbat"

– írta megható soraiban Kourtney.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!