Edina Lujza életében először festette be haját - ifaktor
Legújabb Instagram-bejegyzésében mesél Edina Lujza élete első hajfestésével kapcsolatos élményéről. A posztból megtudhatjuk, hogy 22 év alatt Lujza haját sose érte festék. Az átalakulásáról egy YouTube-videót is készített, amiben szülei véleményét is hallhatjuk.

A hazai influenszer párjával, Hernádi Bencével aktívan jelen vannak a közösségi médiában és rengeteg követőt zsebeltek be az évek során. Sokszor láthatunk róluk közös képeket is és a pár már több mint egy éve boldog párkapcsolatban él.

Login • Instagram

„Bemutatom az új hajamat!

22 évet kellett várni az új hajszínemre, és boldog vagyok, hogy bevállaltam
YouTube-ra feltöltöttem egy videót az átalakulásról! amiben a szüleim is szerepelnek, és elmondják a véleményüket a hajamról.
Többször említettem, hogy még sosem volt festve a hajam, mert nagyon féltem attól, hogy nem fog tetszeni, vagy rossz lesz.

Nagyon örülök,
hogy találtam egy tökéletes fodrászt
aki megvalósította az álom hajamat.
Remélem nektek is tetszik,
kíváncsian várom a TI véleményeteket!"

– írta izgatottan képéhez @edinalujza.

Lujza közel 17 ezer lájkot kapott képére, nem csoda hiszen varázslatos lett új hajszíne.


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!