Edina Lujza TikTokon üzent egy Rodoszon nyaraló srácnak - ifaktor
Kovács Edina Lujza fehér pulcsiban áll a szabadban

Akik régebb óta követik a népszerű TikTokker, Kovács Edina Lujza tartalmait a videómegosztó oldalon már tudhatják, hogy hosszú ideje párkapcsolatban él Hernádi Bencével. Ennek ellenére most TikTok-videóban üzent egy 2019-ben Rodoszon nyaraló fiúnak.


Na persze nem kell megijedni, hiszen a videó folytatásában kiderül, hogy azt a nyaralást együtt töltötte Edina kedvesével, Bencével, így a felvétel elején még titokzatosnak tűnő srácról hamar megtudhattuk, hogy Bence volt.

A videó üzenete és hangulata nagyon romantikusra sikerült és az is kiderült számunkra, hogy Edina ezen a nyaraláson szeretett bele párjába, Hernádi Bencébe.

Edina rajongói számtalan kedves kommentet írtak a videójához és a romantikus történetét a párnak rengetegen szeretik. Talán azért, mert reményt ad azoknak is, akik még nem találták meg az igazit, hogy valahol őket is ott várja, kint a nagyvilágban.

@edinalujza

Valaki tudja a megismerkedésünk teljes történetét? 🥺#GoodMemories #edinalujza #rbence #couple #hungary

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!