Egész hetes Kihívó dominancia után egy Bajnok számára ért véget az Exatlon - ifaktor
Újabb hét zárult le az Exatlon harmadik évadában, ami azt is jelentette, hogy egy újabb játékos számára ért véget a küzdelem a 30 milliós fődíjért.


A Kihívók az egész hetet uralták, így csütörtökön a végjátékot is viszonylag simán nyerték meg. Ami azt jelentette, hogy biztos, hogy a Bajnokok közül egy női játékos kényszerül távozni a versenyből.

A biztos párbajozó az Luca lett, aki a leggyengébb statisztikával rendelkezett, ellenfelét Krisztiánnak Lilkó, és Iza közül kellett kiválasztania.

A műugró magyar bajnok végül azt az Izát küldte párbajozni, aki Lucával együtt érkezett a versenybe, ami valószínűleg a legfairebb döntés volt tőle. A párbaj végül sok izgalmat nem tartogatott, hiába volt Lucának egy medálja, Iza mind az öt futamot megnyerte, így a magyar bajnok rögbis kényszerült elhagyni Dominikát.

Az Exatlon hétfőn egy újabb versenynappal folytatódik, a csapatokhoz pedig új játékosok csatlakoznak, úgyhogy a Bajnokoknak sem lesz sok idejük a kesergésre, hiszen hamarosan újra csatába kell állniuk.

Friss

Elképesztően fest Selena Gomez a Vouge címlapján

A 28 éves énekesnőről lélegzetelállító képeket készített a neves Vouge magazin.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!