Egész hetes Kihívó dominancia után egy Bajnok számára ért véget az Exatlon - ifaktor
Egész hetes Kihívó dominancia után egy Bajnok számára ért véget az Exatlon
Újabb hét zárult le az Exatlon harmadik évadában, ami azt is jelentette, hogy egy újabb játékos számára ért véget a küzdelem a 30 milliós fődíjért.


A Kihívók az egész hetet uralták, így csütörtökön a végjátékot is viszonylag simán nyerték meg. Ami azt jelentette, hogy biztos, hogy a Bajnokok közül egy női játékos kényszerül távozni a versenyből.

A biztos párbajozó az Luca lett, aki a leggyengébb statisztikával rendelkezett, ellenfelét Krisztiánnak Lilkó, és Iza közül kellett kiválasztania.

A műugró magyar bajnok végül azt az Izát küldte párbajozni, aki Lucával együtt érkezett a versenybe, ami valószínűleg a legfairebb döntés volt tőle. A párbaj végül sok izgalmat nem tartogatott, hiába volt Lucának egy medálja, Iza mind az öt futamot megnyerte, így a magyar bajnok rögbis kényszerült elhagyni Dominikát.

Az Exatlon hétfőn egy újabb versenynappal folytatódik, a csapatokhoz pedig új játékosok csatlakoznak, úgyhogy a Bajnokoknak sem lesz sok idejük a kesergésre, hiszen hamarosan újra csatába kell állniuk.

Ne hagyd ki!