Egészséges és finom ételek Kovács Ramitól - ifaktor

Egy napi vloggal érkezett ezúttal Kovács Ramóna, melyben mutat néhány egészséges és finom receptet is.


Ramival tarthatunk egy pörgősebb napján, melyben sor kerül étrendre, megbeszélésre és egy kis forgatásra is. Kipróbálhatta magát, mint műsorvezető a theBIGfam YouTube-csatornában Dani mellett. A forgatás előtt annak ellenére is nagyon izgult, hogy ő is rendszeresen állít elő videós tartalmakat, mégis más környezet fogadta, mit amihez hozzászokott. Ennek ellenére elmondta hogy szívesen kipróbálná magát a jövőben hasonló szerepkörökben.

Visszatérve az egészségre és az ételekre, Rami három receptet mutatott meg videójában, melyet bárki könnyen elkészíthet. Reggelire házi zabkása, ebédre párolt csirkemell kuszkusszal és párolt zöldségekkel, vacsorára pedig túrós tejberizs.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!