Egészséges és finom: íme Czakó Dóra étrendje - ifaktor

A fitt anyuka mindig is figyelt a helyes táplálkozásra és a mozgásra. Mindezt úgy, hogy nem hajszolta magát diétákba és nem is látogatta minden nap a konditermeket.


Czakó Dóra annyit tett, hogy igyekezett figyelni teste és szervezete igényeire, ezáltal eleget sportolni és minőségi, finom ételeket fogyasztani. Dóri nem hisz a koplalásban vagy a méregtelenítő kúrákban, annál inkább a változatos és kiegyensúlyozott étkezésben. Instagram-oldalán rengeteg tippet és receptet megoszt velünk és megmutatja, hogyan lehet finoman és egészségesen étkezni mindenféle erőltetés nélkül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!