Egészségügyi gondokkal küzd Pantl-Szunai Linda - ifaktor

Ha rátekintünk Linda Instagram-oldalára, láthatjuk, mennyi pozitív energia és természetesség árad belőle, ám a hétköznapi emberek problémái őt sem kímélik.


A Miss World Hungary 2011-es győztese meglehetősen aktív közösségi oldalán, követőinek gyakran enged betekintést a mindennapjaiba. Legutóbb elárulta: pajzsmirigy gondokkal küzd.

„Amikor úgy döntöttem, hogy megosztom veletek az életemet, akkor megfogadtam, hogy nem csak a szép dolgokat fogom itt leírni, hiszen az életem nekem sem mindig tökéletes.
Néhány hete elkezdtem kivizsgáltatni a pajzsmirigyemet, voltak labor vizsgálataim, ma pedig ultrahangos is. A main kiderült, hogy valami nincs rendben. Sok vizsgálat áll még előttem, hogy biztosan lehessen tudni mi a helyzet, de a mai infó eléggé szíven ütött. Igyekszem majd beszámolni a fejleményekről, bízva abban, hogy a helyzetem sokatokat fog ösztönözni arra, hogy folyamatosan járjatok vizsgálatokra, odafigyeljetek az egészségetekre, és arra, hogy mit üzen a testetek"

– számolt be állapotáról a szépségkirálynő.

@lindaszunai posztja alatt sok nő írta le hasonló problémáját, és páran tanácsokkal is ellátták őt. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy Linda minél előbb meggyógyul.

Friss

Kiakadt a cukiságfaktor: babafotókat posztolt Kardos Eszter

A Barátok Közt sztárja néhány héttel ezelőtt adott éltet második gyermekének, Zitának. Most róla láthatunk egy kollázs-összeállítást, melyben a várandósság kiderülésétől a születésééig mutat nekünk Eszter pillanatképeket.

Nagyon kedves kollázst készített a fiatal anyuka kislányáról. Eszter eddig nem igen mutatott közvetlen közeli képeket Zitáról, most sincs ez másként. Habár nagyon várjuk, mert biztosan gyönyörű kisbaba.

Kisfiáról, Erikről azonban annál inkább posztol, nagyon vagány kis srác, aki a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!