Egészségügyi gondokkal küzd Pantl-Szunai Linda - ifaktor

Ha rátekintünk Linda Instagram-oldalára, láthatjuk, mennyi pozitív energia és természetesség árad belőle, ám a hétköznapi emberek problémái őt sem kímélik.


A Miss World Hungary 2011-es győztese meglehetősen aktív közösségi oldalán, követőinek gyakran enged betekintést a mindennapjaiba. Legutóbb elárulta: pajzsmirigy gondokkal küzd.

„Amikor úgy döntöttem, hogy megosztom veletek az életemet, akkor megfogadtam, hogy nem csak a szép dolgokat fogom itt leírni, hiszen az életem nekem sem mindig tökéletes.
Néhány hete elkezdtem kivizsgáltatni a pajzsmirigyemet, voltak labor vizsgálataim, ma pedig ultrahangos is. A main kiderült, hogy valami nincs rendben. Sok vizsgálat áll még előttem, hogy biztosan lehessen tudni mi a helyzet, de a mai infó eléggé szíven ütött. Igyekszem majd beszámolni a fejleményekről, bízva abban, hogy a helyzetem sokatokat fog ösztönözni arra, hogy folyamatosan járjatok vizsgálatokra, odafigyeljetek az egészségetekre, és arra, hogy mit üzen a testetek"

– számolt be állapotáról a szépségkirálynő.

@lindaszunai posztja alatt sok nő írta le hasonló problémáját, és páran tanácsokkal is ellátták őt. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy Linda minél előbb meggyógyul.

Friss

Kőnig Anna durva műtéten esett át

Az Exatlon Kihívók csapatának korábbi játékosa, Kőnig Anna egy nem mindennapi szemműtéten esett át. Most megtudjuk, hogy viselte.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!