Egészségügyi gondokkal küzd Pantl-Szunai Linda - ifaktor
Pantl-Szunai Lidia rózsaszín toppban nyújtózkodik a természetben

Ha rátekintünk Linda Instagram-oldalára, láthatjuk, mennyi pozitív energia és természetesség árad belőle, ám a hétköznapi emberek problémái őt sem kímélik.


A Miss World Hungary 2011-es győztese meglehetősen aktív közösségi oldalán, követőinek gyakran enged betekintést a mindennapjaiba. Legutóbb elárulta: pajzsmirigy gondokkal küzd.

„Amikor úgy döntöttem, hogy megosztom veletek az életemet, akkor megfogadtam, hogy nem csak a szép dolgokat fogom itt leírni, hiszen az életem nekem sem mindig tökéletes.
Néhány hete elkezdtem kivizsgáltatni a pajzsmirigyemet, voltak labor vizsgálataim, ma pedig ultrahangos is. A main kiderült, hogy valami nincs rendben. Sok vizsgálat áll még előttem, hogy biztosan lehessen tudni mi a helyzet, de a mai infó eléggé szíven ütött. Igyekszem majd beszámolni a fejleményekről, bízva abban, hogy a helyzetem sokatokat fog ösztönözni arra, hogy folyamatosan járjatok vizsgálatokra, odafigyeljetek az egészségetekre, és arra, hogy mit üzen a testetek"

– számolt be állapotáról a szépségkirálynő.

@lindaszunai posztja alatt sok nő írta le hasonló problémáját, és páran tanácsokkal is ellátták őt. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy Linda minél előbb meggyógyul.

Ne hagyd ki!