Egészségügyi gondokkal küzd Pantl-Szunai Linda - ifaktor

Ha rátekintünk Linda Instagram-oldalára, láthatjuk, mennyi pozitív energia és természetesség árad belőle, ám a hétköznapi emberek problémái őt sem kímélik.


A Miss World Hungary 2011-es győztese meglehetősen aktív közösségi oldalán, követőinek gyakran enged betekintést a mindennapjaiba. Legutóbb elárulta: pajzsmirigy gondokkal küzd.

„Amikor úgy döntöttem, hogy megosztom veletek az életemet, akkor megfogadtam, hogy nem csak a szép dolgokat fogom itt leírni, hiszen az életem nekem sem mindig tökéletes.
Néhány hete elkezdtem kivizsgáltatni a pajzsmirigyemet, voltak labor vizsgálataim, ma pedig ultrahangos is. A main kiderült, hogy valami nincs rendben. Sok vizsgálat áll még előttem, hogy biztosan lehessen tudni mi a helyzet, de a mai infó eléggé szíven ütött. Igyekszem majd beszámolni a fejleményekről, bízva abban, hogy a helyzetem sokatokat fog ösztönözni arra, hogy folyamatosan járjatok vizsgálatokra, odafigyeljetek az egészségetekre, és arra, hogy mit üzen a testetek"

– számolt be állapotáról a szépségkirálynő.

@lindaszunai posztja alatt sok nő írta le hasonló problémáját, és páran tanácsokkal is ellátták őt. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy Linda minél előbb meggyógyul.

Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!