Exatlon Hungary: Hosszú idő után újra egy Bajnoknak kellett távoznia - ifaktor
A végjátékok hete a lehető legszorosabban alakult, aminek a végén a hirtelen halál döntött, hogy melyik csapat ússza meg végül a párbajt. Ez a Kihívóknak jött össze, úgyhogy hosszú idő után ezúttal a Bajnokok veszítették el az egyik versenyzőjüket.


Az már csütörtökön eldőlt, hogy Lilkó lesz az egyik párbajozó, ugyanolyan győzelmi arányuk volt Lillával, de mivel utóbbi több futamot nyert, ezért átmenetileg ő megmenekült.

De nem sokáig ugyanis Krisztián azt a fair döntést hozta meg, hogy Lillát küldi Lilkó párbajellenfeléül. A kiesés elleni harc óriási izgalmakat hozott, négy medált is elhasználtak a játékosok, és a végén még vissza is kellett nézni a döntő dobást, ugyanis nem volt egyértelmű, hogy ki totemoszlopa esett le előbb. Végül a 12-szeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lillának ért véget az Exatlon, akire viszont egy még komolyabb feladat vár otthon, méghozzá, hogy kvalifikálja magát a tokiói olimpiára

Hétfőn folytatódik a Bajnokok és a Kihívók küzdelme, ráadásul új játékosok is érkeznek a csapatokba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!