Exatlon Hungary: Hosszú idő után újra egy Bajnoknak kellett távoznia - ifaktor
Exatlon Hungary: Hosszú idő után újra egy Bajnoknak kellett távoznia
A végjátékok hete a lehető legszorosabban alakult, aminek a végén a hirtelen halál döntött, hogy melyik csapat ússza meg végül a párbajt. Ez a Kihívóknak jött össze, úgyhogy hosszú idő után ezúttal a Bajnokok veszítették el az egyik versenyzőjüket.


Az már csütörtökön eldőlt, hogy Lilkó lesz az egyik párbajozó, ugyanolyan győzelmi arányuk volt Lillával, de mivel utóbbi több futamot nyert, ezért átmenetileg ő megmenekült.

De nem sokáig ugyanis Krisztián azt a fair döntést hozta meg, hogy Lillát küldi Lilkó párbajellenfeléül. A kiesés elleni harc óriási izgalmakat hozott, négy medált is elhasználtak a játékosok, és a végén még vissza is kellett nézni a döntő dobást, ugyanis nem volt egyértelmű, hogy ki totemoszlopa esett le előbb. Végül a 12-szeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lillának ért véget az Exatlon, akire viszont egy még komolyabb feladat vár otthon, méghozzá, hogy kvalifikálja magát a tokiói olimpiára

Hétfőn folytatódik a Bajnokok és a Kihívók küzdelme, ráadásul új játékosok is érkeznek a csapatokba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!