Exatlon Hungary: Hosszú idő után újra egy Bajnoknak kellett távoznia - ifaktor
A végjátékok hete a lehető legszorosabban alakult, aminek a végén a hirtelen halál döntött, hogy melyik csapat ússza meg végül a párbajt. Ez a Kihívóknak jött össze, úgyhogy hosszú idő után ezúttal a Bajnokok veszítették el az egyik versenyzőjüket.


Az már csütörtökön eldőlt, hogy Lilkó lesz az egyik párbajozó, ugyanolyan győzelmi arányuk volt Lillával, de mivel utóbbi több futamot nyert, ezért átmenetileg ő megmenekült.

De nem sokáig ugyanis Krisztián azt a fair döntést hozta meg, hogy Lillát küldi Lilkó párbajellenfeléül. A kiesés elleni harc óriási izgalmakat hozott, négy medált is elhasználtak a játékosok, és a végén még vissza is kellett nézni a döntő dobást, ugyanis nem volt egyértelmű, hogy ki totemoszlopa esett le előbb. Végül a 12-szeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lillának ért véget az Exatlon, akire viszont egy még komolyabb feladat vár otthon, méghozzá, hogy kvalifikálja magát a tokiói olimpiára

Hétfőn folytatódik a Bajnokok és a Kihívók küzdelme, ráadásul új játékosok is érkeznek a csapatokba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!