Egy előnytelen képet szivárogtattak ki Khloé Kardashianról - ifaktor

Később, a cikk publikálása után Khloé Instagram-oldalán egy videós posztban mutatta meg idomait és bizonygatta, hogy nem a photoshop miatt néz ki úgy a képeken ahogy.


Egy bikinis képet szivárogtatott ki valaki Khloéról, aki azóta teljes erejével azon van, hogy eltüntesse azt az internetről. Az említett képet az alábbi linken tudod megtekinteni.

Nos, valóban nem a legelőnyösebb fotó a valóságshow-sztárról és Instagram-tartalmait látván az sem igaz, hogy nem él a photoshop csodáival, de erős és igen eltúlzott az az állítás, miszerint teljesen máshogy néz ki a kiszivárogtatott képen, mint valójában.

Khloe olyannyira zokon vette a 'lejárató-hadjáratot', hogy megosztott néhány képet és videót Instagram-oldalán épp aktuális formájáról, mellyel bizonygatni szeretné, hogy csupán egy rosszul elkapott pillanatról van szó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!