Ismét konditeremben fog edzeni Kiss Virág - ifaktor

Virág a fél életét a konditeremben éli IFBB bikini fitnesz versenyzőként, amely kategóriában korábban már a világbajnokságot is megnyerte. Most azonban arról számolt be, hogy pontosan egy éve edzett utoljára konditeremben és ez elszomorítja.


A kihagyás egyik oka az volt, hogy júliusban született meg kislánya Zoé, majd amikor már lett volna esélye konditerembe menni, addigra bezártak a vírushelyzetnek köszönhetően. Most azonban úgy döntött, hogy változtat ezen az állapoton és elhatározta, hogy februártól visszatér az edzőterembe.

Amelyeknek a látogatása a kormányrendelet szerint a versenyszerű sportolók számára engedélyezett. Természetesen otthon eddig is edzett Virág, de a 100 %-os motivációt csak a konditermi edzés tudja megadni neki.

Virág elsőre a poszthoz azt írta, hogy írhatna valami szuper idézetet is ehhez a képhez, de inkább a valós helyzetet mondja el, hogy 1 éve volt utoljára konditeremben. Azóta az eredeti kiírását megváltoztatta a sok negatív kommentnek köszönhetően, így végül tényleg egy idézet lett írva a bejegyzéshez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!