Ismét konditeremben fog edzeni Kiss Virág - ifaktor
Egy év kihagyás után ismét konditeremben fog edzeni Kiss Virág

Virág a fél életét a konditeremben éli IFBB bikini fitnesz versenyzőként, amely kategóriában korábban már a világbajnokságot is megnyerte. Most azonban arról számolt be, hogy pontosan egy éve edzett utoljára konditeremben és ez elszomorítja.


A kihagyás egyik oka az volt, hogy júliusban született meg kislánya Zoé, majd amikor már lett volna esélye konditerembe menni, addigra bezártak a vírushelyzetnek köszönhetően. Most azonban úgy döntött, hogy változtat ezen az állapoton és elhatározta, hogy februártól visszatér az edzőterembe.

Amelyeknek a látogatása a kormányrendelet szerint a versenyszerű sportolók számára engedélyezett. Természetesen otthon eddig is edzett Virág, de a 100 %-os motivációt csak a konditermi edzés tudja megadni neki.

Virág elsőre a poszthoz azt írta, hogy írhatna valami szuper idézetet is ehhez a képhez, de inkább a valós helyzetet mondja el, hogy 1 éve volt utoljára konditeremben. Azóta az eredeti kiírását megváltoztatta a sok negatív kommentnek köszönhetően, így végül tényleg egy idézet lett írva a bejegyzéshez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!