Egy év kihagyás után új videóval tér vissza a YouTube-ra Goodlike - ifaktor
Egy év kihagyás után új videóval tér vissza a YouTube-ra Goodlike Marci
Marci remek hírről számolt be közösségi oldalán a rajongóinak, ugyanis egy év várakozás után új videóval jelentkezik a csatornáján.


A Goodlike a több mint egy éves kihagyás ellenére is az egyik legnépszerűbb csatorna a videós közösségi oldalon, ugyanis jelenleg 337 ezer feliratkozóval rendelkezik. Marci új tartalma a mai napon 18:00-tól lesz elérhető, amiben rajta kívül több népszerű youtuber is feltűnik majd. Unfield, Szalay Isti és Zsozéatya is szerepet kap majd a Goodlike visszatérő videójában.

„Hogy mire fel az öntelt mosoly? Bezony, holnap 18:00-kor több mint egy év kihagyás után új videó a csatornán! Beszélünk nemsokára hosszabban is az elmúlt 1 évről, holnap viszont fogadjátok majd sok sok szeretettel @unfieldofficial, @szalayisti, @zsozeatya és jómagam kalandjait a Watch Dogs : Legion Online módjában, ami immáron PC-re is elérhető a Tactical Ops móddal együtt, ráadásul most hétvégén jön az ingyenes hétvége is, szóval nem lemaradni róla! 💪"

– írta posztjában a youtuber.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!