Egy éve kérte meg Laskóy Noémi kezét férje - ifaktor
Laskóy Noémi és férje amerikában

Instagram-oldalán nosztalgiázott egy évvel ezelőtti lánykéréséről a kétgyermekes influenszer. A megosztott fotón vízilabdázó férje, Lévai Márton is feltűnik, akinek szokatlan kinézetéről is szót ejt a hazai véleményvezér.


Az irigylésre méltó fiatal házaspár az idei év és a járvány nehézségei miatt nehezen jutott el az esküvőig, de nem adták fel, és végül augusztus végén sikerült egybekelniük. @nnooemi követői természetesen a nagy napról sem maradtak le, hiszen Instagram-oldalán közzé tett pár álomszép képet.

Login • Instagram

Akik több mint egy éve követik Laskóy Noémit, tudhatják, hogy a lánykérés helyszíne a Balaton-vidék volt, ide ment vissza a friss házaspár eljegyzésük évfordulójára.

„tavaly ilyenkor életem gyűrűjének örültem ugyanitt
most annak örülök, hogy már összesen 3db van a képen
tavaly egész nap kivételesen tökéletes időnk volt, gyönyörű naplementével
, idén már azért is hálásak voltunk, hogy fél órára elállt az eső és tudtunk egy kicsit sétálni... ez szerintem tökéletesen szimbolizálja az egész 2020-as évet

ui.: ne aggódjatok, még nincs november! Marci azért növesztett szakállat (és hajat), mert kitaláltam, hogy menjünk rá a Momoa stílusra... de aztán a napokban elengedtük"

– írta bejegyzésében Noémi.

Még sok boldog évfordulót kívánunk a párnak!

Ne hagyd ki!