Egy éves házassági évfordulóját ünnepli Horváth Gréta - ifaktor
Horváth Gréta és férje fekete háttér előtt

Horváth Gréta és Meggyes Dávid pontosan egy éve házasodtak össze, minek alkalmából közösségi oldalaikat esküvői képekkel árasztották el.


A népszerű sztárpáros megható fotókat osztott meg Instagram-oldalukon, melyek pontosan egy évvel ezelőtt az esküvőjükön készültek.

Gréta az első csókjukról, mint férj és feleség osztott meg egy gyönyörű képet, míg párja Dávid, az egybekelésük pillanatát osztotta meg követőivel.

„Tudom, most kell ömlengeni. Most nem fogok, majd neki személyesen este. Viszont azt elárulhatom,hogy minden akadályt, nehézséget megért az életem addig amíg Te nem toppantál bele. ♥️ A legjobb a házasságunkban, hogy kapunk levegőt, sokat nevetünk és együtt a legjobb. Asszem erre csak rátesz egy lapáttal, hogy a képen látható FELESÉG még főzni is tud az urának😂 Jó ez így nekem, még sok sok évig #mindenholnapszeress 💯 A karomon lévő tetkó meg minden áldott nap emlékeztet arra, hogy együtt bármire képesek vagyunk"

– olvashatjuk Gréta posztjában.

„2020.02.20 💍 napra pontosan 1 éve vagy a Feleségem! (Covid alatt ez sztem 7nek számít) 😜 amikor először megláttalak, mondanom sem kell, valami lepattant melegítőben nyitottál kaput, jót nevettél rajta, hogy így is tetszel 😂 aztán teltek a hetek, hónapok, és mindketten tudtuk, hogy nem ok nélkül húztuk azt a jobbost 👍🏽😜 sorolhatnám az emlékeket, 👨👩👦📝🚗🧩🇱🇰🇳🇪🇹🇭🥇🐘🐊💍✈️🇮🇹⛲️🍽🔪 véget nem ér! Nincs elég karakter! Amit meg a jövő tartogat, arra meg nincs elég emoji! 😉 Nem vagy könnyű eset, na de én se! ❤️ Örülök, hogy nem csak a feleségem vagy, hanem a legjobb barátom is, a szerelmem, a kis cinkostársam, a harcostársam, a konyhafőnököm, néha a főnököm, de minden nap a legkedvesebb lény vagy akit ismerek! ❤️ Mert a szííííved hatalmas! Na most már kihúzom a nyelvem a s@ggedből 😜 SZERETLEK! Ui: köszi, hogy igent mondtál Thaiföldön, Sukhotai romjainál 😉 aztán 2020.02.20 a 16.Kerületben is"

– írta Ista-oldalán Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!