Egy éves lett Lukovics Tamara kislánya - ifaktor

Elegáns bulival ünnepelte meg az influenszer, Lukovics Tamara és férje kislányuk első születésnapját.


Tamara kislányáról is posztolt egy képet, amin látható, hogy Anna Bella is rendkívül jól érezte magát a buliján.

Akik régebb óta követik az influenszer tartalmait a közösségi médiában, azok tudhatják, hogy Anna születése óta egy plüss nyúl mellett volt megörökítve, minden hónapban. Ez a nyuszi már olyannyira ikonikussá vált, hogy természetesen az első születésnapjáról sem maradhatott le, így a kislány tortájára is nyúl került.

Tamara hűen stílusához, nagyon elegáns és letisztult dekorációt használt. Mind a díszek és mind az ajándékok tekintetében is.

Az influenszer összesen hat képet osztott meg a születésnapozásról, amiket lapozással tudsz megtekinteni.

A közösségi média számtalan másik sztárja is köszöntötte Tamara kislányát szülinapja alkalmából és persze mi sem leszünk kivételek ez alól, sok boldog születésnapot Anna Bella!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!