Egy évet csúszik az Irigy Hónaljmirigy szülinapi nagykoncertje - ifaktor
irirgy hónaljmirigy
Az Irigy Hónaljmirigy nevű banda rendszeresen szórakoztatja immár több mint 30 éve a közönséget humoros és egyben szórakoztató produkcióival. Idén lett volna a jubileumi 30 éves fennállásukat ünneplő koncertjük, amelyet most kénytelenek voltak elhalasztani.


„Az Irigy Hónaljmirigy 30 éves születésnapi koncertjét szervező Sportfive Hungary Kft. az együttes tagjaival egyetértésben úgy döntött, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a június 5-ére meghirdetett esemény dátumát 2022. június 11-re módosítja. A már megváltott jegyek a jövő évi bulira automatikusan érvényesek"

– látható a bejelentés az Instagramon.

Sipos Péter, Sipos Tamás és Varga Győző frontemberek immár 30 éve szórakoztatják a közönséget és a mai napig teljesen aktívak.

A Fonogram-díjas együttes az évek során olyan slágereket dolgoztak fel – teljesen különböző műfajokból –, mint Majka, Curtis és BLR Belehalokja, a Tones and I-tól a Dance Monkey, az István, a király rockopera vagy az Eurovíziós dalfesztivált is megjárt Origo Pápai Jocitól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!