Egy férfit kerestetett követőivel Cardi B - ifaktor
Cardi B neon sárga napszemüvegben ül

A Grammy-díjas amerikai rapper, Cardi B Instagram-oldalán egy férfi fotóját osztotta meg a több mint 81 millió követőjének, akiknek egyben a segítségét is kérte Cardi. A képet azóta a rapper letörölte, de a találgatások nem maradtak annyiban.


Azt pontosan még nem tudjuk, hogy hogyan és mi történhetett, de a kommentek alapján több teória és felvetés is kialakult, hogy Cardi a fotón lévő férfit miért keresteti. Volt, aki azt írta, hogy az a bizonyos férfi megpróbált betörni a rapper otthonába és volt, aki azt írta, hogy a képen szereplő ember egy fegyveres rablást hajtott végbe a napokban, ahol túszokat is fogvatartott.

A rapper rajongói felháborodva és dühösen igyekeztek segíteni a világsztárnak, de elég csekély az esélyük a férfi megtalálásra. A kép sem volt elég jó minőségű és azóta rejtélyes módon törölte is azt a rapper. Azt még sajnos nem tudjuk, hogy mindezeknek mi köze lehet Cardi B-hez, de reméljük, hogy hamarosan mindent megértünk.

„Valaki ismeri ezt a New York-i férfit? Őt keresem ... Te próbáltad meg haver!!! ... jutalmat adok minden olyan információért, amely segít elfogni ezt az embert"

–írta korábban Cardi B felháborodva posztjában.

Addig is követjük a fejleményeket és reméljük, hogy hamarosan mindent megértünk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!