Egy fiatal olvasója tragikus történetéről írt könyvet a népszerű író, Lakatos Levente - ifaktor

A többszörös Aranykönyv-díjas szerző egy korábbi interjújában már elmondta, hogy a való életből merít inspirálódást a könyveihez. Jelen esetben egy fiatal lány tragikus történetét vetette papírra.


A mély horderejű igaz történet alapján íródott e-könyv egy iskolai zaklatás esetéből indul ki, melyet egy fiatal lánynak kellett elszenvednie betegségéből adódó súlyproblémái miatt. Az író könyvében Rebekának nevezi a fiatal lányt, aki az iskolai abúzusból menekülve egy szélsőséges csoporthoz- az emosok közösségéhet- tartozásban lelte meg a kiutat, amellyel egyúttal be is lépett egy 'sötétebb' életbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!