Egy gyilkossal randizott az Oscar-díjas színésznő - ifaktor

Patricia Arquette 2015-ben a Sráckor című filmben nyújtott alakításáért kapta meg a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. A színésznő most egy nagyon durva esetről számolt be a Twitter-oldalán.


A Twitter-felhasználók körében mostanában nagyon népszerű az a felhívás, amiben az emberek a legkínosabb randijaikat osztják meg. Ebben a játékben vett részt Patricia is, ám az ő sztorija inkább ijesztő volt, mint kínos. Az elmondása szerint egy nagyon helyes, gördeszkás sráccal randizott korábban, akinek a csókjában viszont volt valami kiakasztó, ezért kamu számot adott meg neki.

Később kiderült, hogy a randipartner, egy bizonyos Mark „Gator" Rogowski 1991-ben megerőszakolta, majd megölte a 22 éves barátnőjét, amiért 31 év börtönre ítélték. Szerencsére Patricia ösztönei a helyén voltak és tökéletesen működtek a megérzései, később azt is leírta egy tweetben, hogy erőszakosnak és agresszívnak tűnt Rogowski a randin.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!