Egy híres márka nagykövete lett Nyári Dia - ifaktor
Nyári Dia bemelegítés közben
A Barátok Közt színésznője, Nyári Dia az elmúlt években hatalmas átalakuláson esett át, amit csak saját magának, kitartásának és motiváltságának köszönhet. A fiatal édesanya kirobbanó formában van és remekül érzi magát a bőrében. Jó néhány plusz kilótól sikerült megszabadulni és azóta is sok időt szentel hobbijának, a futásnak.


Nem csoda, hogy egy olyan neves márka, mint a BioTechUSA a színésznőt választotta nagykövetének. Az elmúlt években Dia kiérdemelte a márka elismerését teljesítményével és a mozgáshoz, sportoláshoz való hozzáállásával.

"Óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen dinamikusan fejlődő és elismert brand, mint a @biotechusa_magyarorszag úgy döntött, hogy mostantól én is képviselhetem a márkájukat, mint amatőr sportoló.Remélem méltó leszek a feladatra és viszem tovább, az elmúlt másfél év kemény munkáját, amit az egészségemért, testemért tettem"- írja Instagram-bejegyzésében Dia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!