Egy hónap múlva születik Herceg-Pál Bianka gyermeke - ifaktor

Herceg-Pál Bianka és Herceg Dávid közös gyermeke hamarosan megszületik. Az ifluenszer kismama már nagyon várja kisfiúk érkezését és közösségi oldalán meg is mutatta nekünk, hogyan készül gyermeke születésére. A leendő édesanyja képét kevesebb mint egy óra alatt háromezer ember lájkolta, ebből is látszik, hogy milyen sokan szeretik a fiatal influenszert.


Az Instagramon megosztott fotón Bianka egy rakás bababútor dobozai között ül, amiből láthatjuk, hogy már nagyon készülnek kisfiuk világra jövetelére. A bejegyzésben @biuspal elmondja követőinek, hogy hamarosan nem csak a dobozokat, hanem az összeszerelt bútorokat is megmutatja nekünk.

„Már csak 1 hónap és érkezik hozzánk egy kis angyalka a mi kisfiúnk. Óriási a boldogság, mivel megérkezett egy csomag, amit már nagyon vártam. A drágánk kis bútorai. David mindig mosolyog rajtam, hogy milyen nagy izgalommal veszem át picurkánk csomagjait. Hamarosan megmutatom, hogy miket választottunk a kis drágánknak.
Kommentben írjátok meg, hogy ti mikor szereltétek össze a babátoknak a kiságyát, bútorait?"
– tette fel a kérdést izgatottan Bianka.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!