Egy hónap múlva születik Herceg-Pál Bianka gyermeke - ifaktor

Herceg-Pál Bianka és Herceg Dávid közös gyermeke hamarosan megszületik. Az ifluenszer kismama már nagyon várja kisfiúk érkezését és közösségi oldalán meg is mutatta nekünk, hogyan készül gyermeke születésére. A leendő édesanyja képét kevesebb mint egy óra alatt háromezer ember lájkolta, ebből is látszik, hogy milyen sokan szeretik a fiatal influenszert.


Az Instagramon megosztott fotón Bianka egy rakás bababútor dobozai között ül, amiből láthatjuk, hogy már nagyon készülnek kisfiuk világra jövetelére. A bejegyzésben @biuspal elmondja követőinek, hogy hamarosan nem csak a dobozokat, hanem az összeszerelt bútorokat is megmutatja nekünk.

„Már csak 1 hónap és érkezik hozzánk egy kis angyalka a mi kisfiúnk. Óriási a boldogság, mivel megérkezett egy csomag, amit már nagyon vártam. A drágánk kis bútorai. David mindig mosolyog rajtam, hogy milyen nagy izgalommal veszem át picurkánk csomagjait. Hamarosan megmutatom, hogy miket választottunk a kis drágánknak.
Kommentben írjátok meg, hogy ti mikor szereltétek össze a babátoknak a kiságyát, bútorait?"
– tette fel a kérdést izgatottan Bianka.


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!