Egy igazi karácsonyi videóval érkezett Viszkok Fruzsi - ifaktor

Viszkok Fruzsira méltán mondhatják, hogy a YouTube nagyasszonya, ugyanis az elsők között kezdett el videós tartalmakat gyártani a videómegosztó platformra. Népszerűsége ma is töretlen, 400 ezer feliratkozóval rendelkezik. Ezúttal egy összemixelt- dekorálós, készülődős, karácsfa-díszítős- videóval készült, mivel az idei évben Fruzsinál elmaradt a Vlogmas vlogsorozat, így ezzel próbálta kárpótolni a nézőit.


Beleshetünk abba, ahogy Fruzsi kicsinosítja otthonát, mindezt egy igazán mókás karácsonyi 'szemüvegben', többek között ezért is érdemes megnézni a videót. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy ha eddig nem érkezett el az ünnepi hangulatod, ettől a videótól garantáltan elfog. A teljes készülődést karácsonyi dalok kísérik.

A karácsonytól kicsit odébb evezve a videó része még egy mini öltözködési-haul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!