Egy kislánnyal kerámiázik Ambrus Attila - ifaktor
Ambrus Attila kerámiázás közben
Ambrus Attila – akit annak idején csak Viszkis rablóként emlegettek – az utóbbi években egy teljesen új egzisztenciát épített ki magának, de még mindig vannak kritikusai - és valószínűleg mindig is lesznek.


„Ha szeretnéd a reggeli kávéd a saját magad által készített kávéscsészéből inni, vagy reggelidet elfogyasztani saját tányérodból, akkor hajrá, próbáld ki magad! Kerámiázz velem workshopra még van 1-2 helyem 05.23.-ra. Jelentkezni a Fb eseményen megadott űrlap kitöltésével lehet."

– írta legutóbbi Instagram-bejegyzésében, ahova egy kislánnyal készült fotót is feltöltött, amelyen éppen együtt kerámiáznak.

Mi tagadás furcsa látvány, hogy az egykor bankok tömkelegét kirabló és az alkalmazottakat fegyverrel megfenyítő (noha soha nem bántott senkit és nem használta pisztolyát – a szerk.) rabló manapság kerámia kurzusokat tart és kislányokkal fotózkodik.

Ennek egyébként többen hangot is adtak: korábban Vujity Tvrtko-val is volt botránya Ambrusnak, amiért előbbi konzekvensen hangoztatta, hogy az ex-rabló gyakorlatilag napjainkban is bűnözői „hivatásából" él, ezért szerepel műsorokban és ezért mennek jól kerámiái.

Nos, tény Ambrus hendikeppel indult ebből a szempontból, de az is tény, hogy munkájában remek szakember. Szabadulása óta családot alapított és sikeres egzisztenciát épített ki, amiért mindenképpen elismerést érdemel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!