Egy kommentelő kielemezte Rubint Réka és Norbi testbeszédét - ifaktor

Ezt állapította meg egy kommentelő a fitneszpáros, Rubint Réka és Schobert Norbi testbeszédéből a legújabb Instagramra feltöltött fotójuk alapján.


Azt korábban már megírtuk, hogy Réka és férje újabb Alakreform táborba tartózkodnak jelenleg, amit a mesebeli Görög szigeten, Santorinin tartanak.

Norbi Instagram-oldalára posztolt egy közös fotót feleségével, Rékával, ami akár romantikusnak is tűnhetett volna, egészen addig, amíg meg nem érkezett az a bizonyos testbeszéd elemző komment.

„Az ökölbe szorított kéz agressziót, ellenségeskedést jelent. Még az sem árul el túl sokat két ember valódi érzéseiről, ha csókolóznak. Az őszinte érzéseket ugyanis a csípők távolsága mutatja. A legszenvedélyesebb szakaszban a szerelmespárok szorosan egymáshoz simulnak. Minél kevesebb köti össze valójában a csókolózókat, annál nagyobb a távolság a csípőik között. Tizenöt centiméter esetén már nagyon „hűvös" csókról beszélhetünk"

- olvasható Norbi képe alatt az idegen hozzászólásában.

Természetesen Norbi nem reagált a kommentelő véleményére, feltételezzük, hogy egyáltalán nem ért egyet vele és nem is méltatja válaszra ezáltal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!