Egy kommentelő kifogásolta Vasvári Vivien öltözékét - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű influenszer, Vasvári Vivien és párja Rómába utaztak egy kis kikapcsolódásra, amit előszeretettel mutatnak Vivi közösségi oldalán. Azonban legutóbbi képüknél találtak némi kifogásolhatni valót.


Vivien legutóbbi bejegyzésében kedvesével együtt állnak a Vatikán előtt, amivel nem is lett volna semmi probléma még önmagában, ha Vivien kicsit rétegesebben öltözött volna.

Legalábbis egy kommentelője szerint biztosan, aki azt kifogásolta, hogy illetlenül öltözött fel Vivien, hiszen a hasa is kilátszott és túl mininek bizonyult a ruhája.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy Vivi nem foglalkozik a kommenttel pedig, ha bele gondolunk, lehet benne némi igazság és talán egy hosszabb kardigánt felvehetett volna az influenszer, legalább a kép erejéig.

„de talán illőbb öltözékben!"

- írta Vivi képéhez a kommentelő, amire azóta sem érkezett reakció.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nekiestek a kommentelők Horváth Évának

Az egyik friss fotóján Horváth Évának jó néhány kommentelő nekiesett, főleg a fotóst és a retusőrt hibáztatják az előnytelen képért.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!