Egy lelkizős, beszélgetős videóval tér vissza a YouTube-ra Dárdai Blanka - ifaktor

Blanka egy évvel ezelőtt indította el YouTube-csatornáját, havonta egy-egy videóval érkezett, de most nem kevesebb, mint hat hónappal ezelőtt töltötte fel utolsó videóját. Többek között arról is mesél, hogy mi történt vele ez idő alatt és egy könnyedebb sminket is elkészít özben.


Ahogy mindenkit úgy Blankát is érintette az év elején megjelent járvány itthon, így munkát kellett keresni addig, amíg az éneklés nem bizonyult elegendőnek a megélhetéséhez. Ennek okán elhelyezkedett egy időre az RTL Klub-nál, mint az Álarcos Énekes produkció egyik stábtagja, ami saját bevallása szerint nem volt neki való.

Elmesélte azt is, hogy sokat gondolkozott azon, hogy jelentkezzen-e egyetemre, majd így is tett, de nem nyert felvételt, amit utólag nem bán, mivel azóta a Kodolányi Egyetem felsőoktatási képzésén vesz részt televíziós-műsorkészítő szakon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!