Egy nagyon izgalmas dologba vágott bele Som-Balogh Edina - ifaktor

Edina eddig is sokat foglalkozott a festészettel, rendszerint töltötte fel a festményeit az Instagram oldalára, most azonban egy teljesen új dologba vág bele, ami miatt az iskolapadba is visszaül.


Ez az izgalmas dolog pedig a digitális festészet, amellyel mostanában rengeteget foglalkozik a Barátok Közt egykori sztárja, hiszen nemsokára felvételizni fog egy iskolába, hogy még mélyebben elsajátítsa ennek a szakmának a rejtelmeit.

Ehhez a döntéshez az is hozzásegítette, amit még az egyetemista évei alatt a tanárai mondtak neki, akik sokszor emlegették a Life long learning (élethosszig tartó tanulás) kifejezést. Akkor még nem gondolta Edina, hogy ez a gondolat szerves részre lesz az életfelfogásának, de végül is így történt.

„Képzeljétek, egy nagyon izgalmas dologba fogtam bele, a digitális festészetbe! Elképesztően kreatív és izgalmas! Sokat tanulok, mert hamarosan felvételizni fogok egy iskolába, ahol reményeim szerint még mélyebben fogom elsajátítani ennek szakmának a rejtelmeit."

– írta hosszú Instagram-posztjának elején Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!