Egy nagyon sima párbaj után megvan az Exatlon Hungary következő kiesője - ifaktor
Bár kevesebben nem lettek, mert Palik László a műsort két új versenyző bemutatásával kezdte.


Az már tegnap eldőlt, hogy a Kihívók közül fog valaki távozni az Exatlonból, ugyanis egy végletekig kiélezett csatában vereséget szenvedtek a Bajnokoktól. Ahogy az is biztos, volt, hogy Ricsi párbajozni fog, mert ő volt a kék csapat leggyengébb statisztikájú versenyzője.

Bálint végül úgy döntött, hogy Benőt küldi Ricsi ellenfeléül. Sok izgalmat azonban nem tartogatott a párbaj, amit Benő sima 4-0-val hozott le. Ezzel Ricsi számára véget ért az Exatlon, és a Kihívók egy fontos csapatemberüket veszítették el, hiszen a civil életben taxisofőrként dolgozó srác, hiába teljesített gyengén a pályákon, azon kívül nagyon sokat tettek a Kihívók sikereiért.

Ricsi végül azzal búcsúzott, hogy neki az álma így is teljesült már, hiszen édesapjának három éves korában azt mondta, hogy ő egyszer a TV-ben szeretne szerepelni, és ez összejött neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!