Egy Rácz Jenő hasonmás is szerepet kap A Konyhafőnök új évadjában - ifaktor

Hamarosan érkezik A Konyhafőnök vadonatúj évadja, ahol ezúttal már Fördős Zé is csapatot kap. A csatorna ezúttal egy kis részletet is közölt, melyben Zé rátalált Rácz Jenő hasonmására.


Már nem kell sokat aludnunk azoknak, akik az ország legnépszerűbb főzőműsorát szeretnék nézni a TV-ben, ugyanis május 3-tól ismét minden hétköznap az RTL Klub műsorára kerül A Konyhafőnök. A csatorna ezúttal egy vicces videóval szórakoztatta a rajongókat, amiben egy Rácz Jenőre hajazó személy tűnik fel a séfekkel szemben.

A „hasonmás" elmondta, hogy szerinte mind külsőleg, mind belsőleg nagyon hasonlítanak Jenőre. Ezek után nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit fog tudni nyújtani a konyhában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!