Egy soha nem látott történettel folytatódik az Exatlon Hungary - ifaktor

Palik László egy Instagramra feltöltött videóval, futás közben jelentette be, hogy egy olyan dolog veszi kezdetét, amire még nem volt példa a műsor történetében.

Az Exatlon következő 3 napja a nagy bevásárlásról fog szólni, a versenyzők másfél hónapja el vannak zárva a külvilágtól és minden olyan hétköznapi dologtól, ami az emberek mindennapjainak a része. Nem járnak boltba, nem költenek pénzt, az Exatlon pedig most ezen fog változtatni, hiszen megnyitják az Exatstore-t, ahol minden olyan lényeges dolog megtalálható, amit a versenyzők nélkülöznek.

A Exatstore-nak van egy bérleti része, ahol lehet karikát, homokzsákot, dobófát és mindenféle eszközt bérelni egy hétre. Palik azt is elmondja a videóban, hogy ha valaki akar, akkor vehet zenelejátszót, vagy akár pizzát is. Az Exatstore-nak egy szolgáltatás része is lesz, így akár fodrászhoz és kozmetikushoz is eljuthatnak a versenyzők. A következő napokban tehát valutákért fognak futni a játékosok, amit aztán a boltban elkölthetnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Vanessa Hudgens kijavította Kendall Jenner helyesírását

Pimasz és flegma módon írta át a poszt szövegét Hudgens.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!