Egy soha nem látott történettel folytatódik az Exatlon Hungary - ifaktor
Egy soha nem látott történettel folytatódik az Exatlon Hungary

Palik László egy Instagramra feltöltött videóval, futás közben jelentette be, hogy egy olyan dolog veszi kezdetét, amire még nem volt példa a műsor történetében.

Az Exatlon következő 3 napja a nagy bevásárlásról fog szólni, a versenyzők másfél hónapja el vannak zárva a külvilágtól és minden olyan hétköznapi dologtól, ami az emberek mindennapjainak a része. Nem járnak boltba, nem költenek pénzt, az Exatlon pedig most ezen fog változtatni, hiszen megnyitják az Exatstore-t, ahol minden olyan lényeges dolog megtalálható, amit a versenyzők nélkülöznek.

A Exatstore-nak van egy bérleti része, ahol lehet karikát, homokzsákot, dobófát és mindenféle eszközt bérelni egy hétre. Palik azt is elmondja a videóban, hogy ha valaki akar, akkor vehet zenelejátszót, vagy akár pizzát is. Az Exatstore-nak egy szolgáltatás része is lesz, így akár fodrászhoz és kozmetikushoz is eljuthatnak a versenyzők. A következő napokban tehát valutákért fognak futni a játékosok, amit aztán a boltban elkölthetnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!