Egy szál bugyiban kampányol Yamina - ifaktor
Melltartó vagy nem melltartó? Yamina biztosan az utóbbira szavaz, #nobra kampánya keretén belül elérhetővé tette saját kollekciós pólóit, melynek üzenetéül szolgál, hogy a nők ne hagyják elnyomni magukat a társadalmi elvárásoknak.


Yamina számos alkalommal hirdeti Instagram-oldalán, hogy mennyire fontos a szabad akarat, az elfogadás, az egészséges önbizalom és a tettek, amelyeket saját magunk akarta miatt tesszük, nem pedig a külső elvárásoknak megfelelően.

Indított egy kampányt, mellyel leginkább a nőkhöz szólt. Piacra dobott saját kollekciós pólókat, amelyek #nobra felirattal vannak ellátva.

"Hadd mondjam el azt is, hogy rohadtul nem azt szeretném, hogy meztelenkedjünk, és magamutogatásba kezdjünk.
A társadalmi elvárásoknak mentem csak neki ezzel a kampánnyal, miszerint a melltartó kötelező! A melltartó NEM kötelező! Nem kényelmes! Nem egészséges! NEM gátolja meg, hogy lógó melleid legyenek! Sőt, mivel küzdenek a gravitáció hatása ellen a melltartó nélkül, így folyamat izmosodnak! Legyünk büszkék a testünkre, és ne engedjétek, hogy a mások szűklátókörűsége és határai befolyásoljanak! Légy szabad
"- írja a dj.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!