Egy titkos projekten dolgozik Nicole Scherzinger - ifaktor

Nicole Scherzinger egy közös képet posztolt az Instagram-oldalára Zooey Deschanel színésznővel, ami alatt azt is elárulta, hogy egy titkos projektre készülnek.


A közös kép egy ruhaállvány előtt készült, de azt még nem tudhatjuk, hogy ennek lesz-e valamilyen köze a dologhoz, de a rajongók már találgatásokba kezdtek. Nicole megígérte, hogy nem kell sokat várniuk, hamarosan a részleteket is megosztja ezzel a titokzatos projekttel kapcsolatban.

A Pussycat Dolls énekesnője azt is megjegyezte a kép kapcsán, hogy ez egy olyan dolog, amire mindenképpen érdemes várni, tehát a rajongóknak nincs más dolguk mostantól, csak várakozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!