Egy titkos projekten dolgozik Nicole Scherzinger - ifaktor

Nicole Scherzinger egy közös képet posztolt az Instagram-oldalára Zooey Deschanel színésznővel, ami alatt azt is elárulta, hogy egy titkos projektre készülnek.


A közös kép egy ruhaállvány előtt készült, de azt még nem tudhatjuk, hogy ennek lesz-e valamilyen köze a dologhoz, de a rajongók már találgatásokba kezdtek. Nicole megígérte, hogy nem kell sokat várniuk, hamarosan a részleteket is megosztja ezzel a titokzatos projekttel kapcsolatban.

A Pussycat Dolls énekesnője azt is megjegyezte a kép kapcsán, hogy ez egy olyan dolog, amire mindenképpen érdemes várni, tehát a rajongóknak nincs más dolguk mostantól, csak várakozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!