Egy újabb környezettudatos eszköz Rubint Rella konyhájában - ifaktor
Rella Instagramján rendszeresen időt szán arra, hogy felhívja követői figyelmét a környezettudatosság fontosságára. Az influenszer lány emellett gyakorlati tippeket is mutat, amivel csökkenthetjük a hulladéktermelésünket.


Rella eddig többek között újrahasznosítható gyümölcs és zöldség "szatyrokról", újratölthető palackokról posztolt, ezúttal azonban egy olyan különlegességet mutatott be, amiről a legtöbb ember még biztosan nem halott. A legújabb eszköz, amit Rella bevet a környezettudatosság jegyében, az nem más, mint a mosható sütőpapír, amelyet az Amazonról rendelt.

Nem tűnik nagy dolognak, hogy a sütőpapírt kidobjuk a kukába egy-egy étel elkészülte után. Azonban a sütőpapír megtisztítása sem igényel nagy energia befektetést, viszont a környezetünk biztosan meghálálja az ilyen apró lépéseket is, amiket a szemét csökkentése érdekében teszünk. Főleg akkor, ha szép fokozatosan minden egyszer használatos eszközünket leváltjuk. Reméljük, hogy hamarosan már a boltok polcain is megjelennek hasonlóan innovatív alternatívák.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!