Egy újabb közös kép Weisz Fanniról és új párjáról - ifaktor

Fanni képei között egyre gyakrabban láthatjuk párját, Gergőt. A friss kapcsolat ellenére, már jó pár képen szerepelnek együtt, nem csoda, hisz Fanni saját bevallása szerint boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.


Mióta exférjével, Hajmásy Péterrel különváltak a fiatal szépség számos olyan döntést hozott meg, amit már régóta szeretett volna. Rendezte édesanyjával való rossz viszonyát és tetoválást is varratott. Döntéseiben kétségtelenül szerepet játszott Gergő támogatása is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!