Egymásnak esett két TikTokker- WhisperTon vs. InfluEszter - ifaktor
TikTok-applikáció a mobilon

A két TikTokker vitájától hangos a TikTok-platformja már napok óta. WisperTon és InfluEszter között olyannyira elmérgesedett a viszony, hogy Ton követői lejárató hadjáratot indítottak Eszter ellen és számos gyűlölködő oldalt hoztak létre.


A kisebb botrány abból indult, hogy Ton egy videójában Eszter tartalmait használta fel és általa inspirálódott, azonban ezt nem jelezte követői felé, azaz nem tüntette fel videója alatt Esztert alkotóként. WhisperTon állítása szerint nem így történt, egy híres külföldi TikTokkertől származik videója alapötlete, akit viszont megjelölt az említett alkotó címszó alatt.

A nézeteltérés ezen a ponton mérgesedett el, ugyanis InfluEszter elmesélte ezt követőinek és a TikTok blokkolta a tartalmait, melynek oka a platform szabályzata szerint online bántalmazás.

A kettejük közti feszültséggel kapcsolatban több TikTokker is állást foglalt, valaki WhisperTont, míg valaki InfluEsztert támogatja. Ton egy hosszabb YouTube-videót is készített a saját nézőpontjáról.

Eszter TikTok-fiókja jelenleg nem elérhető.

@whisperton

YOUTUBE-ON MEGTALÁLJÁTOK A VIDEÓT! Kérlek tájékozódjatok mielőtt ítélkeztek ❤️

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!