Egyre jobban kerekedik Berki Mazsi pocakja - ifaktor

A népszerű influenszer, Berki Mazsi, mióta elárulta Instagram-oldalán követőivel, hogy végre bekövetkezett a csoda és várandós, azóta közösségi oldala teljesen átalakult és már szinte minden posztjában láthatjuk egyre csak kerekedő pocakját.


A bejelentés időszakában Mazsi pocakján még nem sokat lehetett látni, csak ici-pici volt még a pocakja. Azóta azonban már hetek teltek el és Mazsi hasa egyre csak nő, amit meg is mutatott nekünk.

Az influenszer azt is elárulta, hogy régi ruhamérete már nem jó rá és lassan le kell cserélnie egykor szeretett nadrágjait, hiszen már egyik sem lesz jó rá.

Mazsi követői imádták új fotóját és számtalan kommentet kapott az influenszer, amiben gyönyörű kismamaként emlegetik. Mazsinak szerintünk is egyre jobban áll a várandósság.

„1 hónapja még jó volt rám a nadrág ☺️🙈 úgy néz ki ideje egy számmal nagyobbra váltani"

– írta közösségi oldalán Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!