Egyre népszerűbb a lány a TikTokon, aki az életéről énekel - ifaktor
jax felkötött hajjal rózsaszín pólóban és farmerban ül

A TikTok egy olyan platform, ahol bárki akadályok nélkül megtudja mutatni tehetségét. Akár táncolni, szavalni, színészkedni és természetesen énekelni is lehet. A külföldi származású Jax utóbbit teszi és egyre népszerűbb a videómegosztó portálon.


Persze már több emberbe is belefuthattunk a TikTok-felületén, aki énekel, vagy valamilyen hangszeren játszik. A külföldi lány azonban ennél többet tud és van valami megmagyarázhatatlan bájosság a videóban.

Jax főleg saját dalokat énekel TikTok-oldalán, amiben az életéről szóló történeteket meséli el. Sokszor bevonja édesapját, édesanyját, vagy a barátait. Talán a sikerét is ennek köszönheti, hiszen már több mint négymillió követője van.

Az énekesnő általában humoros dalokat ad elő, de előfordult már az is, hogy egy-egy megható dallal varázsolta el közönségét. Íme néhány kedvencünk Jaxtől.

@jaxwritessongs

I just released a song about how much my dad loves my mom. It’s called Like My Father❤️👵🏼👴🏻 #DaddysGirl #originalmusic #foryou #LikeMyFather

@jaxwritessongs

From My Dad’s Perspective 🙄🙄🙄#fypシ #foryou #dadsoftiktok #mashup

@jaxwritessongs

From The Boy That Broke My Heart’s Perspective😳💔 ft. @rayvonsings #fypシ #foryou #pov

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!