Egyre több influenszer választja a belföldi utazást-íme, ide látogattak el - ifaktor

A koronavírus sok mindent megváltoztatott az életünkben, köztük azt is, hogy amennyiben van mód az utazásra, sokan már nem a tengerentúlon keresik a kikapcsolódás lehetőségét, hanem itthon, a hazai wellness-szállodákban.


​Influenszereink között is igen népszerű a belföldi utazás és örömmel látogatják a különböző wellness-komplexumokat. Cikkünkből most megtudhatjátok, hogy melyek azok a helyek, ahol legszívesebben eltöltenek egy-egy hosszú hétvégét.

Reméljük, hogy tudtunk nektek nyújtani némi inspirálódást.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!