Dér Henivel készítettek közös dalt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai - ifaktor
Dér Henivel készítettek közös dalt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Pár napja már tudni lehetett róla, hogy a héten megjelenik az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel az Együtt könnyebb című dal, amelyet Dér Henivel közösen adnak elő.


Az ÉNBP All Starsban többeknek is van már énekes múltja, Csóró Lali például felrobbantotta 6 éve a Youtube-ot a Lali pop című számával, ami azóta már 15 millió megtekintésnél jár, a többi dala nem sikerült ennyire sikeresre.

A napi sorozatban volt X-Faktor versenyzők is vannak, akik komolyabb szerepet kaptak ebben a számban. Nagyváradi Nelli, az ÉNBP Karolája korábban a Sophistic nevű lánycsapatban énekelt, akikkel 2012-ben bejutottak A Dal 20 legjobb dala közé, majd 2013-ben jelentkezett az X-Faktor 4. évadába, ahol pedig bejutott a 25 éven felüliek kategóriájában a legjobb 6 közé, végül a Mentorok Házában búcsúzott. 2020-ban már szólódala is jelent meg Az a lány címmel.

Kállai-Kiss Zsófi előszőr 2010-ben jelentkezett az X-Faktorba, ahol a mentorházig jutott, majd 4 évvel később újra megmérettette magát, a döntés pedig jónak bizonyult, hiszen bejutott az élő showba. Ő 2017-ben került az Éjjel-Nappal Budapest csapatába.

A videóklip ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!