Ekkorát nőtt Chiara Ferragni fia - ifaktor

A gyönyörű olasz divatmodell, Chiara Ferragni második terhessége végéhez érve, egyre többet nosztalgiázik közösségi oldalán elsőszülött kisfiáról. Az utóbbi időkben rengeteg csecsemőkori képet és videót láthattunk a fiúról Chiara Instáján.


Legújabb posztjában pedig megmutatta nekünk a külföldi sztár, hogy pontosan egy éve és most, hogyan néznek ki együtt kisfiával.

A két kép között egyedül fián, Leon látszik a változás, hiszen se Chiara se a környezet nem változott, ugyanis mindkét kép utazás közben a kocsijukban készült. Leo a közösségi médiában óriási népszerűségnek örvend, ugyanis Chiara képét több mint 54 ezer ember kedvelte.

Ez teljesen érthető, hiszen az olasz influenszer fia épp olyan gyönyörű lett, mint amilyen édesanyja is.

„Ma és egy évvel ezelőtt"

– olvashatjuk Chiara képe alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!