Elájultak követői Szécsi Debóra testétől - ifaktor

A népszerű influenszer, Szécsi Debóra és férje Cooky ismét elutaztak és ezúttal Debóra egy kicsit merészebb, bikinis fotót osztott meg magáról a tengerparti fürdőzés közben, ami követőinek nagyon tetszett.


Debóra egyszerűen elképesztő formában van, amit rajongói is észrevettek és a meglepődés nagyrészt azért lehetett, hiszen Debi két gyermeknek is életet adott már és ritkán láthatjuk ennyire megmutatni saját testét.

Véleményünk szerint Debórának nincs mit takargatnia és bátran megoszthatna sokkal több bikinis fotót is magáról, hiszen tényleg bomba formában van.

A komment szekcióban kiszúrtuk, hogy a rengeteg dicséretre, ami az influenszernek érkezett így reagált Debi:

„rengeteg munkám van benne köszönöm"

– írta a sztár válaszul a bókokra.

Minket már csak az érdekelne, hogy mégis hogyan és milyen munkával lehet ezt a testet elérni?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!